Prive Kluis kopen

Een prive kluis wordt vaak aangeschaft als een kluis voor in huis. Een prive kluis kan ook gewoon inbraak en brandwerend zijn. Dankzij het compacte formaat kunnen deze kluizen goed worden verborgen in huis. Dit is ideaal voor het veilig opbergen van sieraden, contant geld en persoonlijke spullen.

kluis kopen

Privé kluis certificaten

Onder de privé kluizen bestaan er twee soorten privé kluizen.  

Zonder certificaat


Dit zijn kleine goedkopere privé kluizen die vaak worden ingezet voor het opslaan van privé zaken. Deze kluizen hebben inbraakwerend geen officieel certificaat. Maar voor sommige doeleinde goed te gebruiken, bijvoorbeeld voor verbergen van de kluis op een onopvallende plek. 

Goedkoop

Klein formaat

Kan wel gewoon verankerd worden.

# Certificaat Verzekeren contant verzekeren kostbaarheden
1 N.V.T. N.V.T. N.V.T.
Bestel hier

Met S2 certificaat


Een kluis met een S2 certificaat, is een kluis die door een onafhankelijk instituut is getest op zijn inbraakwerende kwaliteiten

Klein formaat

Zijn inbraak en brandwerend

# Certificaat Verzekeren contant verzekeren kostbaarheden
1 EN 14450 s2 5.000 9.000

Brandwerende normen voor S2 certificaat

Brandwerend DIN

Deze kluizen zullen licht brandwerend zijn. De DIN 4102 norm, is een niet officieel geteste norm voor dubbelwandige kluizen. In de dubbele wand wordt een isolatie materiaal geplaatst die aan de bouwnorm 4102 voldoet, dit is een isolatie die brand vertragend werkt. 

Bestel hier

LFS30P

Het brandwerende certificaat EN 15659 LFS30P garandeert een minimale beveiliging tegen de hitte van een brand. Echter worden deze testen wel gedaan in extreme omstandigheden die niet overeenkomen met de praktijk. 30P staat voor het beschermen van de inhoud van de kluis voor minimaal 30 min. 

Bestel hier

LFS60P

Het brandwerende certificaat EN 15659 LFS60P garandeert een medium beveiliging tegen de hitte van een brand. Echter worden deze testen wel gedaan in extreme omstandigheden die niet overeenkomen met de praktijk. 60P staat voor het  beschermen van de inhoud van de kluis voor  minimaal 60 min

Bestel hier

Populaire Prive kluizen

De volgende prive kluizen zijn erg populair.